Logo Adelbert Schilder
Home » Muurschilderijen

Muurschilderijen

Elk project is uniek en vereist een eigen benadering. Schilderbedrijf Adelbert werkt met een breed scala aan schildertechnieken om de gewenste resultaten te bereiken.

Muurschilderij op kabinet van burgemeester van Kortrijk

Muurschilderijen

Elk project is uniek en vereist een eigen benadering. Schilderbedrijf Adelbert werkt met een breed scala aan schildertechnieken om de gewenste resultaten te bereiken.

Diverse schildertechnieken en bijzondere behangpapieren kunnen u een heel ander zicht geven op uw muren, plafonds, deuren, enz. Met imitatietechnieken kunnen we het geheel er heel anders laten uitzien, en die extra kamer die u denkt te zien of dat venster met zeezicht kunnen wij schilderen aan de hand van illusieschilderwerk (trompe l’oeil).

Zoekt u een strakke en moderne uitstraling, een klassieke en tijdloze esthetiek, een rustieke en natuurlijke textuur, of zelfs een artistieke en opvallende afwerking, wij hebben de kennis en vaardigheden om dit te realiseren.

Voorbeelden van
muurschilderijen

Neem contact op met Schilderwerken Adelbert om uw specifieke schilderwensen te bespreken. Wij staan klaar om een unieke en prachtige afwerking te realiseren.

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Adelbert persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om een Adelbert offerte naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@adelbert.be of op het nummer +32 473 80 14 96.