Logo Adelbert Schilder
Home » Over Adelbert

Over Adelbert

Welkom bij Adelbert, uw partner voor schilderwerken, creatieve projecten, reclameschilderen en kleuradvies in Kortrijk.

Schilderen ramen te Kortrijk - Schilderwerken Adelbert

Over Adelbert

Adelbert is specialist in binnenschilderwerken in Kortrijk. We hechten belang aan vakmanschap en een nette afwerking. Kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Een goed geolied team

Schilderwerken Adelbert is een gerenommeerd schilderbedrijf opgericht door Bart Algoed. Met een brede achtergrond in de kunst en schilderwerken, heeft Bart zijn creatieve passie en ondernemerschap gebundeld als CEO (Creatieveling En Ondernemer).
Gaandeweg vervoegde Martine Deleersnyder het bedrijf en Schilderwerken Adelbert groeide uit tot een team waarbij beiden mekaar perfect aanvullen. Met jarenlange ervaring en een passie voor het vak leveren we hoogwaardige diensten op maat voor zowel binnenschilderwerken als buitenschilderwerken. Schilderwerken Adelbert staat garant voor vakmanschap, nauwkeurigheid en een onberispelijke afwerking, zowel bij het schilderen van uw woonkamer, gevel, of het creëren van unieke kunstwerken op uw muren.

Creatieve meerwaarde

Wat ons onderscheidt, is onze creativiteit en expertise in het realiseren van schilderprojecten die verder gaan dan de standaardprojecten. Zowel voor het schilderen van reclames op grote schaal, het creëren van indrukwekkende muurschilderingen of het uitvoeren van andere creatieve schilderopdrachten nemen we uw visie en brengen deze tot leven met verbluffende resultaten. Daarnaast bieden we professioneel kleuradvies, zodat uw ruimtes perfect aansluiten bij uw persoonlijke smaak en stijl. Samen met u creëren we harmonieuze kleurenschema’s die de juiste sfeer en uitstraling in uw huis of bedrijf creëren.

Attractie decor schilderen in Bobbejaanland.

Muren van toonzaal schilderen.

Schilderen plafondrozette cultureel centrum.

Schilderen reclame fronton gevel te Antwerpen.

Muurschilderij schilderen op kabinet burgemeester Kortrijk.

Onberispelijke administratie en werkplekken

Wij begrijpen dat goed schilderwerk slechts een deel van het verhaal is. De administratieve kant, inclusief open communicatie en heldere offertes, is voor klanten ook belangrijk. Bij Adelbert coördineert Martine, medezaakvoerder, uiterst nauwgezet al het ‘papierwerk’. Offertes, facturatie, financiën, planning, vergunningen, hoogtewerkers, telefoongesprekken, werfbezoeken en nog veel meer, worden vakkundig door haar opgevolgd. We werken met hoogwaardige materialen, zorgen ervoor dat elk project op tijd en binnen het budget wordt afgerond en laten de werkplekken altijd netjes achter zowel op het einde van de dag als na voltooiing van het project. Niet verwonderlijk dat klanten ons aanraden aan al hun kennissen.

Voor alle schilderwerken

Adelbert verzorgt schilderwerken met karakter vanuit West-Vlaanderen. Zowel in Kortrijk, Waregem, Roeselare, Brugge en de kuststreek helpen we u graag verder met uw projecten. Voor grootschalige creatieve schilderwerken in reclame en publiciteit zijn we ook buiten de landsgrenzen een veelgevraagde partner.

Kies Adelbert als partner voor schilderwerken, creatieve projecten, reclameschilderen en kleuradvies. Contacteer ons en ontdek hoe we uw visie tot leven kunnen brengen met ons vakmanschap en onze artistieke flair.

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Adelbert persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om een Adelbert offerte naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@adelbert.be of op het nummer +32 473 80 14 96.