Logo Adelbert Schilder
Home » Prijzen

Prijzen

Om de prijs te bepalen van de schilderwerken is het belangrijk dat wij als uitvoerder uw persoonlijke wensen leren kennen.

Prijzen - Schilderwerken Adelbert

Prijzen

Om de prijs te bepalen van de schilderwerken is het belangrijk dat wij als uitvoerder uw persoonlijke wensen leren kennen.

Via een bezoek ter plaatse kunnen we uw wensen bundelen. Of het nu gaat om een buitengevel, nieuw behangpapier, schrijnwerk, muren, …, u hoort het al, het is enkel op deze manier dat wij een correcte en transparante offerte kunnen opmaken.

Soms komen we met de klant tot een ander verhaal dan dat hij oorspronkelijk in gedachten had. Soms ook niet, maar wij luisteren en adviseren. Schilderen is tenslotte onze passie en ons vak.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met u op.  We maken samen een afspraak wanneer het u past, en op die manier kunnen we u een offerte aanbieden die beantwoordt aan uw wensen.

Speciaal verzoek voor ons?

Uiteraard bestaan er uitzonderingen. Hebt u een extreem grote oppervlakte die moet geschilderd worden? Zijn er speciale figuren? Is de locatie niet gemakkelijk toegankelijk? Dat kan!

Aarzel zeker niet om ons te contacteren! We bekijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Adelbert persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om een Adelbert offerte naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@adelbert.be of op het nummer +32 473 80 14 96.