Logo Adelbert Schilder
Home » Schilderwerken binnen

Schilderwerken binnen

Adelbert is specialist in binnenschilderwerken in Kortrijk. We hechten belang aan vakmanschap en een nette afwerking. Kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Schilderen lambriseringen - Schilderwerken Adelbert

Schilderwerken binnen

Adelbert is specialist in binnenschilderwerken in Kortrijk. We hechten belang aan vakmanschap en een nette afwerking. Kwaliteit aan een betaalbare prijs.

We hebben oog voor detail en streven altijd naar een perfecte afwerking. Wilt u een muur schilderen in de living, keuken, slaapkamer of badkamer of plant u een volledige renovatie van uw interieur? Dan zorgen wij ervoor dat elk project met de grootste zorg wordt uitgevoerd. 

We schilderen met veel overgave uw plafond, deur, trap, dressing of ramen. We gebruiken hoogwaardige verfproducten en geven advies over kleurkeuzes en afwerkingsmogelijkheden, zodat uw ruimtes echt tot leven komen.

Schilderwerken Adelbert voert alle projecten uit met een team van ervaren schilders. Zo garanderen we dat het werk in uw huis met de hoogste professionaliteit wordt uitgevoerd.

Bij schilderwerken Adelbert hechten we veel waarde aan transparantie en klanttevredenheid. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat het hele proces soepel en snel verloopt.

Voorbeelden van onze
binnenschilderwerken

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe Schilder Adelbert uw interieur kan transformeren met prachtige binnenschilderwerken.

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Adelbert persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om een Adelbert offerte naar jou op te sturen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@adelbert.be of op het nummer +32 473 80 14 96.